Lluitant contra el deute?

Aconsegueix una segona oportunitat!

Contacta ara

La llei de la segona oportunitat

L'entrada en vigor de la Llei de la Segona Oportunitat ofereix una solució per a milers de persones al nostre país que no poden afrontar el pagament dels seus deutes ja siguin derivats de l'àmbit familiar com empresarial.
La finalitat de la Llei és aconseguir que totes aquestes persones puguin accedir a una nova vida sense el pes dels deutes mitjançant la condonació dels deutes a través d'un procediment concursal.

Qui som?

Fotografia de Francesc Buixeda i Pulido
Francesc Buixeda i Pulido
Fotografia de Albert Noguer i Alonso
Albert Noguer i Alonso
Fotografia Pere Buixeda i Simón
Pere Buixeda i Simón

Una mica d'història

Som una firma d'advocats i economistes experts en procediments d'insolvència i reestructuració empresarial, amb més de 20 anys d'experiència en el sector, a diferència de la resta, som una opció de despatx proper i professional. Per això, amb la intenció de proporcionar un servei impecable als clients, oferim atenció personalitzada i adaptada a les seves necessitats, posant tot el nostre coneixement i bagatge professional al servei del client.

El bloc


15.04.2019

TRIBUNAL SUPREM SENTENCIA Nº 86/2019 DE 13 DE FEBRER

EFECTES DE LA DECLARACIÓ DE CONCURS SOBRE ELS DRETS D'ALIMENTS DELS DOS FILLS  DEL DEUTOR POR DEUTES DE LA PENSIÓ D'ALIMENTS.


15.04.2019

SENTENCIA DE LA SECCIÓ 28ª DE L'AUDIENCIA PROVINCIAL DE MADRID DE 2 DE GENER DE 2018

L'AUDIENCIA PROVINCIAL DE MADRID DENEGA EL BENEFICI DE EXONERACIÓ DEL PASSIU INSATISFET DEGUT A LA FALTA DE CONCURRENCIA DELS REQUISITS EXIGITS A TAL EFECTE, ART. 178  bis LC.